Gratis verzenden binnen NL

(* = Verplichte velden)
Klantinformatie
*


Facturatiegegevens
*
*


*


*


*


*


*


Verzend registratie
*Toon alle producten


Uitgebreid zoeken

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?
Bent u een nieuwe klant? Registreer dan hier

Reacties van klanten

Bert Tutelaers told us:
wij hadden uf2000 gekocht voor het huis van onze zoon, na het leegmaken van het huis na scheiding, hing er een vreselijke honden/katten lucht, en aangezien hij er bleef wonen was er maar 1 oplossing en dat was uf 2000 we willen nog 1 fles bestellen, maar het verschil is zo goed te ruiken, nou kan je tenminste gewoon naar binnen.

M Dijk told us:
Hele vlotte verzending van het product, dank je wel. Stank was na 1 behandeling al behoorlijk geredudeerd, na 2 zo goed als weg. Ik doe het nog een derde keer :-)

A Huiszoon told us:
Werkt zoals beloofd

Charlotte la Lau told us:
We wilde bijna onze dure eetkamerstoelen wegdoen(onze poes heeft nl meerdere malen haar behoefte hierop achtergelaten) maar dankzij UF2000 ruiken de stoelen weer als nieuw. Het neutraliseerd de kattenpies geur volledig. Ook de lamp werkt fantastisch, ons huis ruikt weer als vanouds! We zijn zeer tevreden met het resultaat. Echt een aanrader....

Janiek Braaksma told us:
Ik heb de ecodor urine verwijderingsspray reeds gebruikt. Mijn kat had naast de bak geplast en ik kreeg de geure niet weg. Na twee behandelingen met de spray is de geur verdwenen.

© Ecodor.eu